Krajská výstava Hlinsko 2020

Pozvánka na výstavu zvířat.

Hlinečtí chovatelé drobných zvířat Vás srdečně zvou na soutěžní 14. krajskou výstavu králíků, holubů, drůbeže a exotického ptactva, kterou pořádají za podpory Pardubického kraje a města Hlinska.

Výstava se bude konat  29. a 30. srpna 2020 ( v sobotu od 8. 00 hod.  do 17. 00 hod. a v neděli  do 15. 00 hod.) v městském parku Na Drahách (DTJ). Na výstavě v loňském roce bylo vystaveno téměř 1200 zvířat.
Součástí výstavy budou expozice králíků českých strakáčů, holubů hýlů a norimberských skřivanů a další  méně obvyklá zvířata,  jako lamy krotké, ovce, kozy, nutrie. V sobotu od 13. 00 hod. předvedeme stříhání ovcí.

Na výstavišti budou také prodejní stánky  cukrovinek, keramiky, potřeby pro chovatele,  krmiva pro zvířata, pracovní oděvy, prodej domácích sýrů a českého česneku .
Milovníkům flóry nabídneme velký výběr rostlin pro zahradu i byt.
V sobotu v 10. 00 hodin vystoupí folklórní soubor Vysočan Hlinsko.

Děti mají vstup zdarma.

Připravujeme výstavu tak, aby mohla probíhat za každého počasí a návštěvníci mohli chovatelskou budovu využívat k občerstvení a posezení i s kompletním sociálním zázemím.
Nemáme křišťálovou kouli, tak netušíme jak bude onemocnění spojené s pandemií Coronaviru probíhat.  Vše bude záležet na rozhodnutí  Krajské hygienické správy.

Na Vaši návštěvu se těší členové ZO ČSCH Hlinsko

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, Výstavy v okolí. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *